pohladnicezchujavy

pohladnicezchujavy

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
pohladnicezchujavy
Obrovský pokrok v našej prozápadnej orientácii Zdroj: www.facebook.com
 
mikchalus
mikchalus | 11.10.2020 22:05

su to kokoti. verit tomu, ze sa to prenasa vonku vzduchom v tomto rocnom obdobi, je uplne to iste ako verit na chemtrails. s tym rozdielom, ze priaznivci chemtrail su neskodni, ale tito kokoti svojimi nezmyselnymi zakazmi likviduju slovensko.


XX
XX | 11.10.2020 22:28

A ako sa to podla teba vonku siri?


mikchalus
mikchalus | 11.10.2020 22:57

vonku sa to nesiri, ked zachovas distanc 2m, tak to vonku nema absolutne ziadnu sancu sa sitrit kua.


mikchalus
mikchalus | 11.10.2020 22:58

XX: keby sa to dokazalo sirit vonku, tak su do 24h nakazeni uplne vsetci komplet celych 5 milionov ludi na slovensku. pretoze ak by sa to sirilo vonku, tak vnutri by to bolo tak zamorene, ze by nikomu ani zaidn e rusko nepomohlo.


Lodovik
Lodovik | 12.10.2020 12:36

Rusko nechrani toho, kto ho nosi, ale tych ostatnych. Cize zmysel je ten, aby ludia z rizikovych skupin boli chraneni co najviac. Mozete byt opatrni ako chcete, stojite na zastavke, a niekto kychne vasim smerom ked pojde okolo, a co z tej vasej opatrnosti?

To ze stacia dva metre moze byt fajn, ale to by ludia nemohli byt sebecke hovada. Rovanko je napr. zakazane fajcit cigarety na zastavkach MHD a vzdy sa najde nejaky chuj, co to robi. Zmysel toho ruska je, ze sa nespoliehas na to, ze ludia budu ohladuplni a rozumni, ale proste si ho nasadia tym sa do velkej mieri to riziko prenosu znizi.

Je to to iste ako ked chces, aby si deti pred jedlom umyli ruky. Jasne, ze si ich umyvat nemusia, ak ich nemaju spinave, ale spolahnes sa na ne?


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader